Natur, Krygerparken, malariafritt, boende, sydafrika, hotell?, lodge, White river, Mpumlanga, Nelspruit, natur, barn, Natur, Krygerparken, malariafritt, boende, sydafrika, hotell?, lodge, White river, Mpumlanga, Nelspruit, natur, barn, Natur, Krygerparken, malariafritt, boende, sydafrika, hotell?, lodge, White river, Mpumlanga, Nelspruit, natur, barn

 


Seringa Lodge ligger i utkanten av den lilla pittoreska staden White River i Mpumalanga, som är en av Sydafrikas provinser. Från White River är det 2 mil till Nelspruit som är en av Sydafrikas större städer och ca 35 mil till Johannesburg. Mpumalanga ligger i den nordöstra delen av landet och är känt för sin storslagna natur med fantastiska vyer och sitt rika djurliv. Allt detta tillsammans med närheten till Krugerparken gör att Seringa kan erbjuda det perfekta boende när man vill utforska allt som provinsen har att erbjuda.

Lodgen, som är ett fint och hemtrevligt gammalt hus med halmtak, ligger i en parkliknande trädgård på sex hektar med vackra afrikanska träd och pool. Utsikten över det närliggande berget, Legogote Mountain ”The Lion Head”, är magnifik.
Den stora trädgården och poolen ger gästande barn stora möjligheter till att fritt leka. Området är malariafritt.

Ägarna Cecilia och Roger Briggs har med sin kombinerade erfarenhet och kunskap skapat en smakfullt inredd lodge i afrikansk stil. Salongerna har teakgolv och den typiska afrikanska takhöjden för att få ett behagligt inomhusklimat under varma sommardagar samt en stor öppen spis för kyliga vinterkvällar. Det finns ett separat TV-rum med satelite TV och bar. Utomhus finns en stor täckt terrass. Så efter dagens upplevelser finns det flera olika ställen där man kan vila ut och samla inspiration inför nästa dag.