Boende, Bed and Breakfast, Sydafrika, Kryger Parken, mat, hotell, Sverige lodger, lodge, SeringaBoende, Bed and Breakfast, Sydafrika, Kryger Parken, mat, hotell, Sverige lodger, lodge, SeringaBoende, Bed and Breakfast, Sydafrika, Kryger Parken, mat, hotell, Sverige lodger, lodge, SeringaBoende, Bed and Breakfast, Sydafrika, Kryger Parken, mat, hotell, Sverige lodger, lodge, Seringa

 


Cecilia och Roger Briggs öppnade Seringa Lodge 2004. Tillsammans har de skapat ett hemtrevligt ställe med mycket hög kvalite på boende och ett utsökt kök.

Seringa Lodge är känt för sin lugna och avslappnade miljö, gourmetmat och utmärkta guidade turer.

Den gästfrihet som Cecilia och Roger och deras personal bjuder på skiljer sig fran ett vanligt hotell.

Seringa Lodge erbjuder Bed and Breakfast. De flesta gäster väljer också möjligheten att njuta av Cecilias matlagningskonster.
Middagarna, som måste beställas i förväg, består av en trerättersmeny med influenser av både sydafrikansk och internationell mat. Egenodlade grönsaker och frukter utgör basen i matlagningen Middagarna serveras beroende på vädret endera i den smakfullt inredda matsalen, på den underbara terrassen eller i den traditionella afrikanska Boman.

Cecilia är svenska, född och uppvuxen i Stockholm. Hon att fått sin utbildning vid en av de högst rankade köksskolorna i USA. Därefter har hon fått sina praktiska erfarenheter från restauranger i USA, Sverige och Sydafrika samt vid de lyxigaste lodgerna i södra Afrika.

Roger är sydafrikan. Han är en högt kvalificerad guid med många års erfarenhet. Hans stora kunskap och kärlek till afrikas djur och natur har kommit väl till pass under de många år han har arbetat som safariguid och chef såväl vid de exclusivaste lodgerna i Okavango Deltat i Botswana med dess unika djurliv som i bl.a. Kruger Parken i Sydafrika.